Нај „што по ѓаволите?“ моменти во женските спортови

Жените и спортот се секогаш убава комбинација, ама и често несмасна.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *