Најчесто нестрпливоста во сообраќајот доаѓа со лекција

Дека треба да бидеш стрплив од старт, затоа што после тоа уште повеќе ќе чекаш.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.