Најчудните писоари во светот! Она кога уринирањето е уметност!

Покрај инструментите еден писоар ќе ви изгледа мнооогу познато. Дали ќе го познаете по гласот или по ликот?

Кој писоар би го избрале вие?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.