Најдобриот фудбалски натпревар што Бразил го има понудено… а, плус и идната фудбалска бразилска легенда од тешка категорија

Каков неизвесен натпревар, какви возбудувања на теренот…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.