Најдобро платена вработена во најстарата професија ја тужи државата затоа што ја ставиле во криза

Алис не крие дека се занимава со, да речеме, посебен бизнис. Таа е сексуална работничка, а поради пандемијата нејзиниот бизнис не одел баш најдобро. Затоа девојката решила да ја тужи државата Невада. Од март таа не работи. Најмногу од сè, најскапата проститутка во САДе огорчена од активностите на салони за масажа и спа центри, кои не се затворени. Девојчето смета дека ова е „очигледна дискриминација на легалните сексуални работници“. Алис која работела во елитен бордел заработувала околу 1 милион долари годишно.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.