Најголемиот празничен кошмар за секоја мајка: „Немој тоа за гостите е!“

А, децата се тука да ги направат празниците позабавни, нема врска дали имаат 3 или 30 години.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *