Најлесниот начин да запознаеш девојка е со куче и многу фраери ја користат токму таа финта

Велат оној што ги сака животните ги сака и луѓето, во случајов особено ги сака младите и згодни девојки.

  • Васе напиша:

    Да запознаеш девојка, не е тешко! Но, што правиме потоа? Ако и се допаднеш, ќе ти побара фејсбук, инстаграм… Потоа следи, фалење кај другарките, гледање на сликите со денови… Ќе бара допишување… И по неколку месеци (ако човек веќе има воља), ќе ти каже дека не те познава доволно за да излезете! П.С. Лично искуство.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *