Најлош почеток на пиење: Девојката си даде уште една причина плус да пие, од тага..

Ништо утре ќе му ја мислиш, ајде сега дрмни една.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *