Најмакедонскиот виц на сите времиња (виц)

Менување на глаголот молчам по лице, род и број:
Јас молчам
Ти молчиш
Тој, таа, тоа молчи
Ние молчиме
Вие молчите
Тие крадат.

 • Ljube напиша:

  So Rabotam e podobro

 • Ајдеее напиша:

  Или според МТВ:
  Јас молчам;
  Ти молчиш;
  Он,она, оно молчи;
  Ние молчиме;
  Вие молчите,
  Они крадат.

 • Коментирај анонимно

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.