Најновиот чалам на социјалните мрежи: Фраер си ако возиш над 300 на час

Првиот веќе го стигна кармата, а има и една плавуша помеѓу возачите.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.