Најновиот „крик“ на модата: Панталоните без танга не одат

Најновиот тренд што привлекува и обични луѓе и познати личности е танга-флеш, односно да ви се гледа долната облека иако носите панталони. Некои познати личности веќе го практикуваат трендот, како и модели, а овие фотографии го докажуваат тоа.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.