„Најпаметната“ девојка што ќе ја видите денес! Нема ли некој да ѝ каже дека „Тесла“ не работи на бензин?

А, со „Теслава“ не оди и упатство за употреба?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.