Најрелевантното видео во коешто се гледа НЛО: Пилот во авион снима летачки објект над небото во Колумбија

Пилотот вели дека нема сомнение дека станува збор за НЛО, поради тоа што го видел од многу блиску и јасно се гледало дека не е ниту дрон, ниту балон. Снимката беше прогласена за реална и автентична.

 • IronMan напиша:

  Во толкав голем универзум треба само да бидеш овца, да мислиш дека на Земјата има живот. Во минатото ги викале богови, сега вонземјани.

  • HydraX напиша:

   Точно порано богови или синови на боговите, а денес е друга приказна некои што знаат дека постои живот но и понапреден од нас тие денес го вртат светот да видат колку примитивци на планетава живеат и робуваат за некои недоделкани кои станаа сопственици на капитални имоти и владеат со нив….

 • Half-Life напиша:

  Ако вонземјаните се развиле како нашево човештво и интелегенција со империјализам, пари, освојување и зло…….. поарно да не ги сретнеме никогаш!

 • JoSiF напиша:

  НЛО= НемаТ Лујџе Охрид

 • Коментирај анонимно

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.