Најсимпатичната изведба на „Ќе ти дојдам вечер“

Вака се сака државата која ти дала парче леб и покрив над главата. Политичарите барем пола од ова да си ја сакаа државата ќе не бидеше.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

  • Жарко Г. напиша:

    Браво, секоја чест.
    Нека гледаат ТЕРОРИСТИТЕ од Рамковниот договор како се почитува и сака државата во која живеат и која им го дала она што други не можат ниту да го замислат. Гледајте, учете и еднаш престанете со вашите смрдени етно-националистички закани и желби за поделба на Македонија. Па…и ние Македонците имаме чизми по тавани, ако дошло до тоа. Тогаш ќе биди…Ако е бал нека биди маскенбал.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *