Најслатките злосторници од кои мама и тато ќе ги фати срцев удар, ама сепак малата Ѓурѓа нема проблем да продолжи да го јаде сладоледот

Важно и кучето доби нешто па кога сфати каква е ситуацијата му ја здувна.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *