Најтешкиот избор за мис на светот: Која Азијка е најубава од финалистките?

Азиските жени имаат огромен број фнови, дури и кај нас. Изборот е навистина тежок затоа што сите се симпатични на свој начин.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.