Наместо кафе и цигара си доби нешто друго за расонување, а другарот баш убаво си се изнасмеа

Каква ли ќе биде одмаздата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.