Нашата идна тениска ѕвезда, Калин, го поправи новинарот на Вимблдон: „Доаѓам од Македонија“

Новинарот на Вимблдон: „Доаѓаш од Северна Македонија“
Kaлин: „Доаѓам од Македонија“

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

  • Столе напиша:

    Абе вие си направивте дијалог самите, а? Врска нема ова што сте го напишале со тоа што го кажа малиот. Ни јас не сакам кога кажуваат Северна ама барем да го пренесевте точно она што било кажано.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.