Насмевка вредна милион долари: 15 луѓе кои одењето на забар им го променило животот

Се чини дека меѓу луѓето, многумина од нас имаат тенденција да имаат сериозни проблеми со забите. Другите видови и нашите фосилни предци не се соочиле со истите проблеми. Затоа некои од нас треба да се оперираат или да носат протези со месеци, ако не и со години додека забите не ни бидат во совршена форма. Но, на крајот на денот, резултатите вредат време и пари, а луѓето едвај чекаат да ги споделат со светот.

 

1. „По 2 ипол години, гордо се смеам!“

 

2. „Вчера конечно ги извадив протезите по речиси 3 години“

 

3. „Од се срце му благодарам на мојот стоматолог“

 

4. „Како протезите ми го променија животот“

 

5. „Ја сакам мојата нова насмевка“

 

6. „Вака изгледа мојата насмевка по две операции на вилицата, неколку извадени заба и носење протеза“

 

7. „260 дена откако ги ставив протезите“

 

8. „По макотрпни 13 месеци“

 

9. „Еве ја разликата по носење протеза 1 година“

 

10. „2,5 години подоцна, навистина лудо!“

 

11. „5 променети протези во рок од 11 години“

 

12. „Слика од првиот и од последниот ден на носење на протезите“

 

13. „1 година напредок“

 

14. „Освен забите ги променив и веѓите“

 

15. „4 години значат многу, особено за мојата насмевка“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *