Настап во живо на српскиот метал бенд Волфрам, со една прекрасна македонска песна „Прошета се Јовка Кумановка“

Одлчична современа верзија на старата македонска песна. Доколку не сте љубител на ваква музика, бидете трпеливи додека да запее девојката.

  • dimche напиша:

    E srbskite rock-metal grupi najdoa inspiracija od nasite narodni pesni da pravat prerabotka,so respekt za NextTime,no novite metal-rock grupi vo MK pesnite im se angliski.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.