Наставникот му го зел ливчето на ученикот да види што чкрта на час и се изнасмеал

Детето нацртало стрипче со толку многу пресврти, што никого не остава рамнодушен. Браво за талентот!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.