Натпревар меѓу државите: Кој има најзгодна презентерка на временска прогноза?

Нашите фаворитки се при крај на видеото, уживајте!

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.