Навивачите на Еквадор тешко го поднесоа натпреварот без алкохол: „САКАМЕ ПИВО!“, беше нивната порака

Ова ќе биде најмачното светско првенство за сите нации.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.