Не било лошо да бидеш вработен во мисија на Обединетите нации: Погледнете што се случува во џипот!

Веројатно некаде таму на другиот крај на планетата го чекаат жена и две деца, а тој ваму работи ли работи.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.