Не дека ич не се гледа, ама ќе ве направи вас невидливи, особено ако треба да бидете шпион

Зошто на војските ова не им текнало порано?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *