Не е автомобил, не е велосипед, не е мотор, ама дефинитивно е ВОЗИЛО НА ГОДИНАТА

Легално ли е ова вака да се движи?

  • Васе напиша:

    Ова ме потсеќа на воведот во цртаните филмови со Супермен (1942-43)…
    Горе на небото, погледнете! Тоа е птица. Тоа е авион. Тоа е Супермен.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *