Не е лесно да се јаде со стапчиња ама малиот уште од сега е упорен….во вриштењето

Да не сакаш вилушка?
– Неееее!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *