Не е паметно да јадеш сендвич на стубче, а посебно ако постои можност стубчето да го снема

Треба да се знае дека во некои држави стубчињата се вакви.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *