Не грижете се, Кумановска река носи сѐ! Очигледно го има однесено и срамот и осетот на некои наши сограѓани

Најголем штетник на планетата земја е човекот. Постојано гледаме докази за тоа. Па мислам дека после ова можеме сите да си пропаднеме во земја и да се запрашаме дали за се ни е крив некој друг?

 

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!