Не им е лесно на жените во карантин – килограмите лесно одат нагоре, за разлика од патентите

За волја на вистината, од машка гледна точка, ова и не е така лоша работа.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.