Не ја жалиме дамава, повеќе ги жалиме штикливе што треба да го издржат ова патешествие

Понекогаш луѓето сакаат да се измачуваат самите себе.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *