Не краделе тротинети само кај нас! Во Белград си ги носеле дома, ама на доста интересен начин ги фаќале крадците

И сигурни сме дека одлични видеа испаднале од овие ситуации.

  • Дарко Мицески напиша:

    Баш да видам на кој начин од Грчец или Арачиново ќе ги земат тротинети те.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.