Не мора да си возачот за да мораш да носиш шлем. Не знаеш, можеби мотор ќе ти падне врз глава

А, кутриот сакаше да помогне.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *