Не мораше братче да го тргнеш точакот, вака пропаднавте сите…

Има ли некој знам на патчево, до колку тони е дозволено?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *