Не плашете се, не дошол крајот на светот, туку вака Неапол ја прослави шампионската титула

Кога ќе ја чекаш титулата цели 33 години… Честитки до тимот и особено до нашиот Елиф Елмаз.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.