Не се игра билијард со жена! Ќе те деконцентрира, топка нема да можеш да погодиш!

Инаку, женскиот билијард е нашиот нов омилен спорт за гледање :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.