Не се плашете! Тоа е само изразот на „шминката“ на девојката кога се залепила на седиштето

Затоа се става појас, меѓу другото.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *