Недела е ден за перење, па понеделник сите девојки шетаат без градници (27 слики)

Ова веќе стана традиција, секој понеделник да гледаме домаќинки кои си ги испрале сите градници во недела, на евтината :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.