Неделна временска прогноза Времето ќе биде ептен жешко, барем така разбравме од мексиканската презентерка Карен Гарсија

Со ваква презентерка сите гледаат временска прогноза, а никој не сфаќа какво ќе биде времето, односно станува небитно 🙂.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.