Неискусниот возач заглави меѓу двете рампи на премин преку железничка пруга и испаничи

Изгледа не го разбра и сигналот на возачот позади него, кој се надеваме дека имаше најдобри намери.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *