Нејзината „позадина“ ќе направи да не забележите ништо друго… Не верувате?

Треба да се популаризира женскиот фудбал и кај нас, тогаш би имале полни стадиони!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.