Некогаш и сега: 15 луѓе кои беспрекорно ги рекреираа старите добри фотографии. Одлична идеја за и вие да направите нешто вакво!

Сите ние имаме колекција од стари фотографии како спомен на нашите омилени денови од детството. Иако гледањето низ старите семејни фотографии може да биде и смешно и емотивно, некои луѓе се обидуваат да ги пресоздадат овие моменти со нивните семејства за повторно да ги откријат чувствата од тие времиња.

На интернетот има многу пресоздадени фотографии од детството, но ние решивме да составиме листа на најдобрите.

1. „Иста драма“

2. „Јас и сестра ми случајно ја пресоздадовме оваа стара фотографија“

3. „Дизниленд, некогаш и сега“

4. „Јас и моите браќа и сестри ја направивме оваа фотографија како подарок за нашите родители“

5. „Ни требаа 14 години за повторно да го доживееме овој момент“

6. „Повторно ја направивме истата кула“

7. „ Ја рекреирав мојата 5-та роденденска забава“

8. „Моите родители ја пресоздадоа оваа фотографија од нивниот меден месец“

9. „Јас и ќерка ми на истото ќебенце во истата соба“

10. „Повторно создавање на овој прекрасен момент“

11. „Сестра ми ја реплицираше оваа фотографија од мајка ми, само што дипломираше“

12. „Подарок за мојата баба“

13. „Јас и моите братучеди“

14. „Повторно си ги возам моите момци“

15. „Мајка ми со мене, јас со ќерка ми“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.