Некогаш некој паметен човек рекол: „Колку повеќе идиоти, толку помалку идиоти на светот!“

И со ова видео се докажува дека бил целосно во право.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.