Некој да ни објасни дали станува збор за конектирање со Бога или самоисцелување од Ѓаволот?

Во секој случај се работи за некаква си транс состојба.

  • Angelina напиша:

    Montaza ne vistina

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.