Некоја си спонзоруша Викторија Митровиќ ќе ви каже како го разбира бракот

Девојката отворено признава дека се занимава со проституција, а бракот не бил ништо поразлично од тоа.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.