Необичен додаток за автомобил за оние кои сакаат да патуваат во природа, а тие кои не се љубители можеби и ќе станат

Мора да признаеме поопремен е и од некои сместувања за одмор.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.