Необичен интерактивен музеј на 3D илузии на Филипините, во кој одите за да се глупирате

За разлика од другите музеи, во овој фотографирањето е задолжително и си одите од музејот со куп смешни фотографии за потоа да распалите на социјалните мрежи.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *