Неочекуван пресврт во сообраќајна расправија меѓу камионџија и возач на автомобил

Секогаш кога ќе помислите да се карате со камионџија, имајте на ум дека тој живее на улиците и поминал низ се и сешто.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *