Неочекувана домашна посета на ваков гостин е причина да се преселите на другиот крај на светот

Ако живеете во дел од светот каде што дома може да ви влезе пајак со големина на куче, дефинитивно треба да размислите за преселба.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *