Несмасниот имаше само една обврска, но и таа ја оплеска. Време е да си бара друга работа

Ова е моментот кога си ја мразиш работата и ич не ти е гајле што и како правиш.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.